HFMtalentindex

Proactieve Junior Secretaresse (m/v, standplaats Amsterdam) - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 28-02-2018 Functiecategorie Secretarieel / Office Managemen...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 24 - 40 Salaris in overleg
Proactieve Junior Secretaresse (m/v, standplaats Amsterdam)
Voel jij je prettig in een dienstverlenende rol in een leuk team? Ben je dol op afwisseling? Houd jij van aanpakken en wil je graag doorgroeien? Kom dat dan bij ons doen!

Dit ga je doen
Als junior secretaresse bij HFMtalentindex beman je, samen met je collega, de telefoon en ontvang je onze gasten. Je vindt het leuk om mensen persoonlijk en professioneel te benaderen en je geeft mensen graag een welkom gevoel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de logistiek van trainingen en workshops. Je verzorgt de uitnodigingen en de verschillende materialen voor de adviseurs, in nauw overleg met de afdeling Clientservice over de planning. Je zorgt er verder voor dat de trainings- en kantoorruimte schoon en opgeruimd blijft en je beheert de voorraden.

Heb je dit alles in de vingers? Uitdagingen en mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling zijn er genoeg, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de facturen!

Wie ben jij?
Je hebt een hands-on mentaliteit, bent contactvaardig en een collega waar iedereen graag mee werkt. Snel schakelen is je tweede natuur en je houdt ervan om aan te pakken.
 • Minimaal een afgeronde secretariële mbo opleiding niveau 4;
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een professionele omgeving;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands en Engels;
 • Goede kennis van MS Office (Outlook, Word, Excel, Powerpoint);
 • Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag, vrije dag in overleg;
 • Representatief;
 • Klantgericht;
 • Accuraat;
 • Stressbestendig.

Het is mooi meegenomen als je:
 • Duits spreekt.

Wat bieden wij jou?
 • Een passend salaris, afhankelijk van studie, achtergrond en werkervaring.
 • Optioneel bonus 10%-20%.
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioen is goed geregeld.
 • Een platte organisatie met een informele cultuur waar betrokken en sociale collega’s werkzaam zijn.
 • Een prettige werksfeer waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.
 • Vrijheid om je eigen werk in te plannen en eigen verantwoordelijkheid om werk naar jezelf toe te trekken.
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een leuke werkplek in Amsterdam met uitzicht over het water.

Over HFMtalentindex

HFMtalentindex is in 1997 opgericht en richt zich op Talent Assessment, Talent Development, Talent Performance en Talent Analytics. HFMtalentindex biedt bedrijven een online assessment platform aan, waar Learning Agility een belangrijke pijler in is. Momenteel maken ongeveer 300 bedrijven gebruik van onze online diensten en voeren we meer dan 300.000 assessments uit op jaarbasis. Onze klanten zijn over het algemeen multinationals uit verschillende branches. Onze klanten zijn sterk vertegenwoordigd in de volgende sectoren: financiële dienstverlening, energie, offshore, bouw, accountancy en de uitzendbranche.

HFMtalentindex is leading op het gebied van online assessments en de aankomende jaren willen wij internationaal opschalen. Onze mensen werken op twee kantoren, waarvan ons Nederlandse kantoor in Amsterdam is gevestigd. Het andere kantoor bevindt zich in Zuid-Afrika. De cultuur van het bedrijf laat zich omschrijven als prettig, informeel, resultaatgericht en open. Het Amsterdamse kantoor is ook als zodanig ingericht, met veel open ruimtes. Lunch wordt dagelijks op kantoor gedaan; bij mooi weer gebeurt dat buiten op het terras.

Kom je bij HFMtalentindex werken, dan ga je werken bij een betrokken groep mensen, die loyaal, nuchter en sociaal is. In het werk gaan we doelgericht te werk en draait het zowel om onze klanten, als om het uiteindelijke resultaat. Wat voor iedereen bij HFMtalentindex geldt, is dat je de ruimte krijgt om werk naar je toe te trekken en om zelf kansen te creëren en benutten.

Solliciteren
Als de rol van Junior Secretaresse je aanspreekt, dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteren kan door het sturen van je motivatie en cv naar Carla van Hemert (Corporate Recruiter) via de 'Solliciteer' button.

We bekijken jouw sollicitatie en geven je zo snel mogelijk een reactie. Als jouw motivatie en cv goed bij de functie aansluiten, dan ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en volgen er gesprekken om jou beter te leren kennen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Carla van Hemert op telefoonnummer +31 6 44548841 of per e-mail op cvanhemert@hfm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Secretarieel / Office Management / Personal Assistant
Branch(es) Adviesbureau / Consultancy
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Parttime, Amsterdam, Secretaresse, Office manager.

Contactgegevens

Contactpersoon Carla van Hemert
Telefoon +31 6 44548841

Vestigingsplaats

Solliciteer